Elkészítés: Ízesítsük a báránycombot feketeborssal, majd kenjük meg olívaolajjal. Ha közepesen átsütött húst szeretnénk, süssük 6-8 percig, ha teljesen átsütöttet, akkor 12-15 percig.
A megsütött bárányhúst tegyük ki egy tálra, a maradék zsiradékhoz öntsük hozzá a vörösbort. Tegyük bele a gombákat, a fokhagymát, és kevergetve pároljuk kb. 2-3 percig, majd öntsük hozzá a csirkehúslevest, és lassú tűzön 3-4 percig főzzük.
A kukoricalisztet és a mustárt tegyük egy csészébe, és 1 evőkanál húslevessel keverjünk simára, majd serpenyőben lassú tűzön főzzük, amíg a szósz besűrűsödik. Adjunk hozzá ecetet, egy kevés vajat, és ízlés szerint ízesítsük.
Egy kicsit sózzuk meg a bárányhúst (azért a végén sózzuk, hogy ne szárítsa ki a húst), majd öntsük rá a szószt.
Pirított burgonyával vagy burgonyafánkkal, párolt zöldbabbal és sárgarépával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.