Elkészítés: A 2 tojást a 2 evőkanál mézzel, a 20 dkg cukorral, a szódaporral, a 10 dkg margarinnal és a 2 evőkanál kakaóval gőz fölött habosra kavarjuk, és annyi lisztet adunk hozzá, amennyit felvesz, hogy jó nyújtható legyen (ezért nincs pontos dkg a lisztnél, de kb. 50-60 dkg kell belőle). A kidolgozott masszát 4 részre osztjuk, és 250 fokos előmelegitett sütőben kb. 7-8 perc alatt 4 lapot sütünk, kikent tepsi hátán. (Ha kész van, így könnyebb levenni a lapot, mintha tepsiben sülne.)
A krémhez fél liter tej, 4 evőkanál liszt és 25 dkg cukor keverékéből pépet főzünk. A 25 dkg margarint a 2 csomag vanílias cukorral kikavarjuk, majd összevegyítjük a péppel. Így már meg is lettek a barna lapok és a szép fehér krém. Összerakjuk a lapokat (3 rétegben lesz krém a lapok között, alulra és felülre is mézes lap kerüljön). Ezután 1 pálinkáspohárnyi vizet 1 evőkanál kakaóval és 3 evőkanál cukorral felteszünk főni. Amikor sűrűsödni kezd, tojásnyi margarint adunk hozzá. Ha a margarin elolvadt és jól besűrűsödött a glazúr, melegen ráöntjük a süti tetejére. Lehet díszíteni dekorcukorral is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.