Elkészítés: A puha margarint, a cukrot, a tojásárgáját keverjük habosra. A tojásfehérjét habbá verjük. A kakaót 2 evőkanál forró vízzel locsoljuk le, és keverjük bele a margarinos masszába. Adjuk hozzá a tojásfehérje habját és a sütőporos lisztet is. Béleljünk ki egy hosszúkás sütőformát vagy őzgerinc formát sütőpapírral, és a tésztát öntsük bele. Előmelegített sütőben süssük kb. 25 percig. Ha kihűlt, borítsuk ki a formából, húzzuk le a sütőpapírt.
Vízszintesen vágjuk 3 részre, és töltsük meg lekvárral. Másik változat: nem vágom el, csak simán olvasztott csokoládéval leöntöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.