Elkészítés: A paradicsomot, a paprikát és a sonkát feldaraboljuk. A hagymát vékony karikákra vágjuk. Egy közepes tepsi alját kibéleljük alufóliával úgy, hogy az alufólia másik felével majd be tudjuk csomagolni a batyut. Az alufóliát kicsit meglocsoljuk olajjal, ráhelyezzük a vékony hagymakarikákat. Ennek a tetejére helyezzük a kolbászkarikákat. Rászórjuk a kukoricát, a paprika-, paradicsom- és sonkadarabokat is. Megszórjuk a reszelt sajttal. A tejfölt összekeverjük a vízzel, a fűszerekkel és a szétpasszírozott fokhagymával, és meglocsoljuk vele. Ezután az alufóliát lezárjuk, és mehet is az előmelegített sütőbe. Kb. negyed óra elég neki. Kenyér nélkül is nagyon laktató.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.