Elkészítés: A húsokat, a szalonnát, a gombát és a paprikát felcsíkozzuk. A grillkolbászokat és a burgonyát 8 felé vágjuk. Az újhagymát felaprítjuk.
Mindent belerakunk egy nagy tálba, fűszerezzük, sózzuk, majd alaposan összekeverjük. Alufóliából 4 egyforma négyzetet vágunk, és mindegyiket jól megkenjük az olívaolajjal. Elosztjuk rajtuk a húsos keveréket, és megszórjuk a reszelt sajttal, majd szorosan lezárjuk a csomagokat.
Grillrácson vagy sütőben sütjük fél óráig a batyukat, majd tálaláskor megszórjuk a zöldfűszerekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.