Elkészítés: A formát kikenjük, zsemlemorzsával meghintjük.
Elkeverjük az olajban a kakaót. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a csipet sóval, majd a 15 dkg apránként hozzáadott cukorral kemény habbá verjük. A margarint habosra keverjük a 7 dkg kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal és egyenként a tojások sárgájával. Egy tálba tesszük a lisztet és a sütőport. A felvert habot óvatosan a vajas krémhez keverjük, majd több részletben a lisztet, végül a kakaós olajat.
Az előkészített formába töltjük, és 180 fokon kb. 1 órát sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.