Elkészítés: A formát kikenjük, zsemlemorzsával meghintjük.
Elkeverjük az olajban a kakaót. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a csipet sóval, majd a 15 dkg apránként hozzáadott cukorral kemény habbá verjük. A margarint habosra keverjük a 7 dkg kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal és egyenként a tojások sárgájával. Egy tálba tesszük a lisztet és a sütőport. A felvert habot óvatosan a vajas krémhez keverjük, majd több részletben a lisztet, végül a kakaós olajat.
Az előkészített formába töltjük, és 180 fokon kb. 1 órát sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.