Elkészítés: A nokedlihez összekeverjük a tojást a liszttel, a vízzel és a sóval, majd a forró vízbe szaggatjuk a nokedlit.
Egy serpenyőben kevés olajon fonnyasszuk meg az apróra vágott hagymát. Majd a nokedliket is öntsük hozzá, és kicsit pirítsuk meg a hagymával, majd tegyük egy tálba őket.
3 dkg margarint hevítsük fel egy kis lábasban, majd öntsük hozzá a lisztet, a tejet, folyamatosan kevergessük, készítsük el a besamelmártást. Fűszerezzük be sóval, citromborsal, oregánóval, majd ha már sűrű, pirospaprikával. Majd öntsünk hozzá még 1 dl vizet és fél konzerv borsót, kicsit melegítsük össze, és már tálalható is a nokedlire.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.