A sütemény elkészítése:
1. A hozzávalókat a mandula kivételével kézzel keverjük össze.
2. Olajjal kenjünk ki egy tepsit. Simítsuk bele a masszát.
3. Egy kés segítségével rajzoljunk bele rácsot (félig belemélyesztve a kést). Minden formába nyomjunk egy mandulát.
4. Tegyük 180 fokos sütőbe addig, amíg a teteje megbarnul, kb. 30 percre. Amíg a sütemény megsül, készítsük el a szirupot.
5. Ha a tészta megsült ,azonnal öntsük le a sziruppal.
Cukorszirup:
1. Tegyük a hozzávalókat egy edénybe és forraljuk össze. Addig kevergessük, amíg a cukor áttetsző lesz - tovább ne keverjük, mert a cukor kristályosodni fog.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.