Elkészítés: A tésztát felteszem főni.
A zsíros szalonnát felkockázom, kieresztem a zsírját, a 2 felkockázott hagymát megdinsztelek benne. Ezután a felcsíkozott sonkát beleteszem, 10 percig pirítom kevergetve, hogy le ne kapjon. Borsozom, a kurkumát beleszórom. Ezután jöhetnek a zöldségek felcsíkozva, a maradék hagyma is, majd a bacon. Összeforgatom, felöntöm kevés vízzel, hozzáadom a petrezselymet, és 10 perc alatt összefőzöm.
A leszűrt tésztával együtt egy nagy tepsibe öntöm. A tejfölt összekeverem a lereszelt sajttal, egy kis vízzel hígítom, ráöntöm a tésztára, összeforgatom alaposan, és 200 fokos sütőbe tolom 30 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.