Elkészítés: A lisztet, a pudingport, a sütőport és a porcukrot egy tálba szitáljuk (szitálás nélkül is elkészíthető, de akkor ajánlom a robotgépet, az dolgozza el igazán csomómentesre). A tojást elkeverjük a tejjel, majd ezt is a többihez adjuk. Jól eldolgozzuk. Végül megy bele a 10 dkg felolvasztott margarin. Elkeverjük.
A sütőformákba papírt teszünk, s negyedig töltjük a masszával. Mindegyik forma közepébe teáskanálnyi birsalmasajtot vagy lekvárt teszünk, végül a masszával beburkoljuk a tölteléket. 190 fokon sütjük kb. 20 percig (amíg aranybarnára sül a teteje).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.