Elkészítés: A birsalmát meghámozzuk, megmossuk, vékony szeletekre vagy apró kockákra vágjuk. Feltesszük főni annyi cukros és enyhén sózott vízzel, amennyi ellepi, és puhára főzzük.
Elkeverjük a tojássárgáját a vajjal és a tejföllel, hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre keverjük.
A birsalmát kiszedjük a főzőléből, és a tojásos-lisztes keverékkel együtt, kevés víz hozzáadásával összeturmixoljuk. Állandó keverés mellett hozzáadjuk a forrásban lévő /birsalmás/ főzőléhez, és mártás sűrűségűre besűrítjük.
Ízesíthetjük szegfűszeggel vagy vaníliás cukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.