A lisztet, a cukrot, a keményítőt, a sütőport, a sót, a tojást, az olajat, a tejet és a vizet habverővel összekeverjük.
A tésztát két részre osztjuk. Az egyik felébe beleszórjuk a kakaóport. Kb. 1 óráig hűtőbe tesszük.
A gofrisütőbe merőkanállal belecsorgatjuk a sima és a kakaós tésztát vegyesen, hogy „foltos" legyen a gofri. Néhány percig sütjük.
A kisült gofrikat csokiszósszal, tejszínhabbal, valamint friss gyümölcsökkel, például eperrel és áfonyával díszítjük.
Megjegyzés
A gofrit szinte bármilyen finomsággal felturbózhatjuk. Akár Nutellával vagy pudinggal megkenve, fagyival, színes cukorkákkal és gyümölcsökkel díszítve is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.