Elkészítés: A kockára vágott vöröshagymát és fokhagymát sózom, üvegesre párolom, hozzáadom a lereszelt sárgarépát és zellert, amikor megpárolódott, beleteszem a darált húst, tovább párolom, a végén belekeverem a sűrített paradicsomot, oreganót. Ízlés szerint teszek bele sót, cukrot, borsot. Miután elkészült, félreteszem, és elkészítem a csirkemellet. A filéket vagy kiklofpolom, vagy hosszában elvágom, hogy fele olyan vékony legyen, sózom, lisztbe forgatom, kevés olajban kisütöm. Egy tepsit vékonyan kiolajozok, beleteszem a kész csirkemelleket, rápúpozom a bolognai mártást, és megszórom reszelt sajttal. Addig sütöm, amíg a sajt ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.