Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, a cukkinit felkockázzuk. Az olaj egyik részén megpároljuk a zöldségeket, majd a húst is megpirítjuk, és ezután hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát, és azonnal, kevergetve felöntjük 2,5 dl hideg vizzel, utána hozzáadjuk a mexikói zöldséget és kevergetve felforraljuk, majd gyenge tűzön készre főzzük (kb. 8-10 perc). Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A töltelék felét beletöltjük két egymásra helyezett, olajjal megkent réteslapba és feltekerjük. Ugyanezt megismételjük a hátralévő két lappal is. A rétesek tetejét is megkenjük olajjal és tepsiben, 200 fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.