Elkészítés: Májunkat vágjuk szép vékony csíkokra, a szalonnát pedig kicsike kockákra. Varázsoljuk elő kedvenc teflonserpenyőnket, dobjuk bele a vajat és a szalonnát. Nagy lángon, kevergetve süssük, és ha a szalonna megüvegesedett, adjuk hozzá a finomra vágott vöröshagymát is. Pár perc alatt pirítsuk aranybarnára, majd dobjuk rá a májat is, és továbbra is erős tűzön, mintegy 5 perc alatt pirítsuk meg. Hintsük meg a liszttel, kevergetve pirítsuk át, majd öntsük nyakon a húslevessel és a tejjel. Fedőt neki, és kis lángon pároljuk puhára.
Ha elkészült, gazdagítsuk a tejföllel, és adjunk neki egy kis stichet a citromlé segítségével.
Körítsük burgonyapürével, dobjuk fel vajon roppanósra pirított savanykás almakarikákkal, és kínáljunk mellé egy szép kékfrankost.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.