Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A megmosott padlizsánt megkenjük némi olívaolajjal, és a hámozatlan fokhagymagerezdekkel kb. 30 percig sütjük a forró sütőben. Ezután hagyjuk kihűlni. A padlizsánokat kettévágjuk, és a húst kikanalazzuk. A fokhagymákat meghámozzuk, majd a padlizsán húsával, a maradék olívaolajjal, a szezámolajjal és a zöld citrom levével össze turmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a szezámmagokat, és melegen tartjuk.
A búzadarát összekeverjük a sóval és a steakborssal, ebben megforgatjuk a halfiléket. A mogyoróolajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és kisütjük benne a halszeleteket.
A citromot karikákra vágjuk, és ezzel díszítjük a halat, mellé tálaljuk a padlizsánpürét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.