Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd üvegesre dinszteljük kevés olajon. Ezután a fokhagymát is hozzátesszük, én ilyenkor 1 teáskanál fokhagymakrémet is szoktam belenyomni. Pár perc párolás után felöntjük a paradicsompürével, hozzáadjuk a fehérbort és a mustárt. Ezután jöhet a kockára vágott marhahús, só és bors. Kevés vízzel felöntjük, hogy éppen ellepje, inkább többször kevés vízzel hígítsuk, hogy párolódjon a hús. Majd lassú tűzön puhára főzzük.
Tálaláshoz csőtésztát főzzünk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.