Elkészítés: A lisztet egy nagyobb tálban elkeverjük a sütőporral, majd hozzáadjuk a cukrot, a zsírt, a tojássárgáját, valamint a reszelt citromhéjat. Összegyúrjuk, és rövid időre hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a 4 tojásfehérjét felverjük a 15 dkg cukorral, belekeverjük a darált diót.
Kikenünk, lisztezünk egy tepsit, ebbe belereszeljük a tészta felét. rákenjük a tölteléket, majd ráreszeljük a többi tésztát is. Ezután megsütjük.
Ha megsült, kivesszük a sütőből, kihűtjük, felszeleteljük. Porcukorral megszórva kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.