Elkészítés: Egy lábosba öntjük a bort, hozzáadjuk a fűszereket, fedő nélkül lassú tűzön addig forraljuk, míg elforr az űrtartalmának a negyede. Ekkor hozzáadjuk a zselatint, amint az feloldódott, beletesszük a cukrot, forraljuk, míg a cukor is teljesen feloldódik. Közben egy tányérra csepegtetve kipróbáljuk, hogy megköt-e, ha igen, lezárjuk alatta a tüzet.
Tisztára mosott, jó zárható befőttes üvegekbe szűrjük, amikor kihűlt, lezárjuk az üvegeket, hűtőben tároljuk.
Desszertek, testes húsok mártásainak ízesítéséhez használhatjuk, de túrókrémek, torták, sütemények krémeinek, töltelékeinek, önteteinek is izgalmas összetevője.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.