A húst féltenyérnyi darabokra szeletelem. A vöröshagymát megtisztítom, és apróra vágom. A felhevített olajon sárgára fonnyasztom, majd a hússzeleteket hirtelen, erős tűzön átsütöm. A káposztát (ha túl savanyú) átmosom, lecsöpögtetem.
A tál aljára terítek egy réteg káposztát. Jól megsózom, csomborral, finomra vágott kaporral és törött borssal meghintem. Erre néhány hússzeletet borítok, ezt is sózom és borsozom, majd paradicsomlevet csorgatok rá. Ezt a fonnyasztott hagyma követi, a következő réteg a káposzta, ismét a fűszerek, a hús stb. A tetejére káposztának kell kerülnie.
Tejfölös paradicsomlével nyakon öntöm, és a forró sütőben 2 óra hosszat lefedve párolom. (Ha cserépedényben készítik, akkor kis lángon süssék 3 órán keresztül, és a sütést hideg sütőben kezdjék.) Tálaláskor megrakom a szeletekre vágott paprikával és paradicsommal. Ki-ki megtejfölözi a saját adagját.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.