Az étcsokoládét felolvasztjuk a kókuszzsírral. A cukrot és a tojást kissé felverjük (nem kell teljesen habosra), és hozzákeverjük a lisztet és a sütőport. Ezután hozzáadjuk az olvasztott csokoládét, és egyneművé keverjük.
Egy kisebb tepsit kikenjük kókuszzsírral, és belesimítjuk a masszát. 180 fokon kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.
A mandulalisztnek karakteres íze van, amire rásegíthetsz mandulaszeletekkel, így igazán különleges kulináris élményben lesz részetek! Tálalhatod friss vagy fagyasztott gyümölcsökkel, vaníliafagyival. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.