Az összes hozzávalót egy nagy keverőtálban fogjuk összedolgozni. A megpucolt céklát lereszeljük egy nagy lyukú reszelőn.
Rászitáljuk a cukrozatlan kakaóport, a lisztet és a teáskanál sütőport. Az egészet összeforgatjuk, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint. Kicsit keverünk rajta, majd ráütjük a két tojást. Ha szeretnénk, tehetünk bele vanília- vagy rumaromát, de akár el is hagyhatjuk.
Az édesítőszert ízlés szerint a végén keverjük a masszához.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, alsó-felső sütésen körülbelül 40 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
A cékla nagyon kellemes állagot fog felvenni, egy harapható, extrém csokis, cukormentes desszertet kapunk, ami ráadásul rostban is gazdag.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.