Elkészítés: Megfőzzük a tápiókagyönyöt fél liter teában, körülbelül 10 perc kell neki, leszűrjük, és hideg vízzel átmossuk, ismét szűrjük. Teaszínű, áttetsző gyöngyöcskék lesznek. Ennél az italnál szebb, ha nagyobb szemű tápiókagyöngyöt főzünk.
Shakerbe tesszük a hozzávalókat, és alaposan összerázzuk (a mennyiségeket arányosan osszátok el a shakerbe, ha az nincs, akkor tökéletesen megfelel csavaros befőttesüveg is).
Vastag szívószállal, hidegen fogyasztjuk! Cukorral, mézzel, citrommal lehet ízesíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.