Elkészítés: A halat megtisztítjuk, jól kimossuk a sótól, 2 centiméteres szeletekre vágjuk.
Felteszünk egy halfőző edénybe 2 liter vizet sóval, egész borssal, a felkarikázott póréhagymával, a citrommal és a halszeletekkel. Forrás után vegyük alacsonyabb lángra, és főzzük még 4-5 percig.
Melegen tálaljuk petrezselymes (Sandefjord) vajjal, főtt burgonyával és norvég uborkasalátával.
Amennyiben hidegen szeretnénk elfogyasztani, akkor a halat hagyjuk kihűlni a főzőlében, ekkor zöldsalátával, tejföllel és tormamártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.