A buggyantott tojás piritósát úgy készítjük el, hogy a kenyérszeleteket a felmelegített olívaolajon ropogósra sütjük, majd konyhai papírtörlőre tesszük.
1 liter vizet felforralunk 2 dl ecettel és sóval. A tojásokat felütjük egy tálba. A vizet megkeverjük, és a mozgásban levő vízbe merőkanállal, egyenként engedjük bele a tojásokat. 5-5 percig főzzük, majd óvatosan kiemeljük.
A kenyérszeleteket túrókrémmel megkenjük, sonkát vagy lazacszeleteket teszünk rá, majd a tojást. Friss fűszernövényekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.