Tálba szitáljuk a lisztet, a sütőport és 1 csipet sót. Habosra keverjük a tojást, a tejet és az olvasztott vajat, majd a keveréket a száraz alapanyagokhoz forgatjuk.
Az almák magházát kifúrjuk, a gyümölcshúst 5 mm vastagságú karikákra vágjuk, és meglocsoljuk a citrom kifacsart levével.
Az almakarikát a tésztába mártjuk, és a felforrósított olajban aranyszínűre sütjük. Mindet papírtörlőre szedjük, összekeverjük az őrölt fűszereket és a cukrot, majd a bundázott almakarikákra hintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.