Tálba szitáljuk a lisztet, a sütőport és 1 csipet sót. Habosra keverjük a tojást, a tejet és az olvasztott vajat, majd a keveréket a száraz alapanyagokhoz forgatjuk.
Az almák magházát kifúrjuk, a gyümölcshúst 5 mm vastagságú karikákra vágjuk, és meglocsoljuk a citrom kifacsart levével.
Az almakarikát a tésztába mártjuk, és a felforrósított olajban aranyszínűre sütjük. Mindet papírtörlőre szedjük, összekeverjük az őrölt fűszereket és a cukrot, majd a bundázott almakarikákra hintjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.