Elkészítés: Hámozzuk meg az almákat, majd vegyük ki a magházukat, s vágjuk fel őket 1 cm vastagságú karikákra. Szórjuk meg a cukorral, locsoljuk rájuk a citromlevet, és hagyjuk állni.
A tészta elkészítéséhez keverjük a lisztbe a sót. Válasszuk szét a tojásokat, a tojássárgáját és a sört (ásványvizet) keverjük hozzá a liszthez. A tésztának csak annyira szabad folyósnak lennie, hogy azért megtapadjon az almakarikákon. A tojásfehérjét verjük kemény habbá, majd adjuk a tésztához.
Az olajat hevítsük fel egy nagy lábasban. Az almakarikákat forgassuk bele a tésztába, majd tegyük a forró olajba, de mindig csak annyit, amennyi még kényelmesen elfér benne. Süssük mindkét oldalukat aranybarnára, majd papírtörlővel itassuk le róluk a felesleges olajat. Melegen, fahéjas cukorral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.