Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, és éles késsel felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. A kenyeret felkockázzuk, és a színes borssal együtt aprítógépben morzsásítjuk.
A töltelék alapanyagait apróbb darabokra vágjuk, és szépen összekeverjük. A kész tölteléket a hússzeleteken elosztjuk, feltekerjük, hústűvel vagy hurkapálcával összetűzzük.
A tekercseket lisztbe forgatjuk, majd felvert tojásba mártjuk, végük a borsos morzsába panírozzuk. Felforrósított olajban minden oldalát körbesütjük.
A rizottóhoz a hagymát felaprítjuk, vajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a rizst, sózzuk, és azonnal felöntjük fehérborral. Amikor a rizs beszívta a folyadékot, apránként adjuk hozzá az alaplevet. Amikor félig megpuhult a rizs, szárított paradicsommal és borssal ízesítjük, majd permezán sajttal és főzőtejszínnel krémesítjük tovább.
A mángoldot kevés vajon megpároljuk, sóval, borssal, szerecsendióval, szeletelt fokhagymával ízesítjük.
A bundás hústekercseket a rizottóval és a fokhagymás mangolddal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.