Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, és éles késsel felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. A kenyeret felkockázzuk, és a színes borssal együtt aprítógépben morzsásítjuk.
A töltelék alapanyagait apróbb darabokra vágjuk, és szépen összekeverjük. A kész tölteléket a hússzeleteken elosztjuk, feltekerjük, hústűvel vagy hurkapálcával összetűzzük.
A tekercseket lisztbe forgatjuk, majd felvert tojásba mártjuk, végük a borsos morzsába panírozzuk. Felforrósított olajban minden oldalát körbesütjük.
A rizottóhoz a hagymát felaprítjuk, vajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a rizst, sózzuk, és azonnal felöntjük fehérborral. Amikor a rizs beszívta a folyadékot, apránként adjuk hozzá az alaplevet. Amikor félig megpuhult a rizs, szárított paradicsommal és borssal ízesítjük, majd permezán sajttal és főzőtejszínnel krémesítjük tovább.
A mángoldot kevés vajon megpároljuk, sóval, borssal, szerecsendióval, szeletelt fokhagymával ízesítjük.
A bundás hústekercseket a rizottóval és a fokhagymás mangolddal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.