Elkészítés: A burgonyát meghámozom, kockára vágom, és enyhén sós vízben puhára főzöm.
Amíg fő a burgonya, kockára vágom a hagymát, az újhagymát és a paprikákat, felaprítom a petrezselymet. A hagymát némi zsiradékon megfonnyasztom, hozzáadom a paprikákat, majd amikor megpuhult, ráöntöm a leszűrt krumplit, sózom, borsozom, és együtt pirítom őket.
Ha kellően átpirult, rászórom az aprított petrezselymet, ráöntöm a felvert tojást, és fedővel lefedve kb. 10 percig sütöm, majd egy lapos tányér segítségével megfordítom, és a másik oldalát is megpirítom.
Forrón tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.