Meghámozzuk a tököt és a burgonyát. A tökből eltávolítjuk a szálas belső részt és a magokat, majd a húsát 3-4 cm-es kockákra vágjuk. A burgonyákat megmossuk, és ezeket is felkockázzuk. Megtisztítjuk a hagymát, apróra vágjuk, és két evőkanál forró zsiradékon üvegesre pároljuk. Hozzátesszük a burgonyát és a tököt, és 5-7 percig sütjük. Felöntjük a zöldséglevessel, majd az egészet felforraljuk. Sóval, borssal és apróra vágott zsályával ízesítjük, azután lefedve, kis lángon további 20-25 percig főzzük. Megtisztítjuk a rókagombákat, a nagyobbakat félbevágjuk, és forró zsiradékon 5-7 perc alatt megsütjük. Megsózzuk, megborsozzuk. A raguhoz öntjük a tejszínt, és még öt percig főzzük. Kevés ecettel ízesítjük, majd apránként szórva hozzáadjuk a keményítőt, hogy kissé besűrűsödjön. Darabokra vágjuk a tökmagokat, és a gombával együtt a ragura szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.