Elkészítés: Forró zsiradékon megdinszteljük a vöröshagymát, majd benne a zeller- és burgonyadarabokat. Pár percnyi dinsztelés után felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Sózzuk, borsozzuk, és a zöldségeket puhára főzzük.
Botmixerrel - a sajtot is hozzáadva - pürésítjük, felengedjük vízzel. Pótoljuk a fűszereket, ízesítjük őrölt szerecsendióval. Végül a tejszínt is belekeverjük, egyet forralunk rajta.
Forrón, aprított friss zellerzöldjével és pirított zsemlekockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.