A grillt magas fokozaton előmelegítjük, amjd vékonyan bekenjük a sütőrácsokat, hogy ne tapadjon le az étel.
Egy kis tálban összekeverjük az édesköményt, az oregánót, a paprikát, a feketeborsot, a sót és a pirospaprikát, majd a fűszerkeverékkel bedörzsöljük a steak mindkét oldalát.
A steaket sütőrácsra helyezzük, majd a teljesítményt közepes fokozatra mérsékeljük. Mindkét oldalát kb. 5 percig sütjük, hogy közepesen átsütött steaket kapjunk, majd levesszük, és a húst letakarva 5 percig pihentetjük, mielőtt felvágjuk. Végül vékonyra szeleteljük.
Közben elkészítjük a fettuccine-t. Ehhez kevés sóval és olajjal 9 percig főzzük a tésztát egy forró vízzel teli, öblös edényben, amíg megfelelően megpuhul.
A vajat megolvasztjuk egy nagy serpenyőben, hozzáadjuk a fokhagymát és a vöröshagymát, majd 3-5 percig dinszteljük, és levesszük a tűzről.
A tésztához adjuk a parmezánt, majd megbolondítjuk a hagymacsíkokkal, és a zamatos steakkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.