A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, a paprikakrémet (vagy édes pirosaranyat) és a fűszerkeveréket.
A hússzeletek mindkét oldalát alaposan megforgatjuk a pácban. Akár egy éjszakán keresztül is pácolhatjuk hűtőbe rakva, de azonnal is süthető.
Felforrósítunk egy teflonserpenyőt. Nagy lángon, hirtelen megsütjük a hús mindkét oldalát.
Rátesszük a sajtszeleteket és addig sütjük, amíg a sajt enyhén megolvad a hús tetején.
Salátaágyon tálaljuk: összekeverünk fodros salátát, rukkolát, apró kockára vágott édes paprikát, meghintjük balzsamecetkrémmel és erre helyezzük a húst. Igény szerint sült burgonyával is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.