A darált húst megsózzuk, megborsozzuk és összegyúrjuk. A töltelékhez a reszelt sajtot összegyúrjuk a vajjal, a tojássárgájával, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott petrezselyemmel és a sóval.
Kb. 30 db gombócot készítünk a húsból és a sajtos töltelékből is. A húsgolyót lelapítjuk, és a közepébe helyezzük a sajtos tölteléket. Kb. 4 cm átmérőjű golyókat formálunk belőle, majd mindegyiket bepanírozzuk a szokásos módon. (Ízlés szerint egy kevés szezámmagot is keverhetünk a zsemlemorzsához.)
Étolajban, fedő alatt kisütjük mindet. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.