Elkészítés: A lisztet összekeverem a sütőporral és a sóval, félreteszem. A tojást, a vajat és a cukrot habosra keverem, majd hozzáadom a lisztet is. Végül belekeverem a magokat és az aszalt gyümölcsöket.
A tésztából rudakat formázok, sütőpapírral bélelt tepsibe teszem. Előmelegített sütőbe tolom, és 180°C fokon 25 perc alatt pirosra sütöm.
Ekkor kiveszem a sütőből, a hőfokot visszaveszem, a rudakat felszeletelem 1-2 cm-es darabokra. Ezeket a tepsire visszaültetem, és újból betolom a sütőbe. 5-5 percig szárítom még mindkét oldalán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.