Elkészítés: A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A puha margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, a citrom levét és reszelt héját, a mogyorót és a lisztet. A margarinos krémet a tojásfehérjés habbal összeforgatjuk.
Egy 24 cm átmérőjű tortaformát kikenünk, kilisztezünk, és a massza felét belesimítjuk. A csokit ráreszeljük, majd a massza másik felével egyenletesen befedjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 35 percig sütjük.
Tetejére tálaláskor porcukrot szórunk, és reszelt csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.