Elkészítés: 1. Felszeleteljük a húst, kiklopfoljuk, megsózzuk és pár órára hűtőbe tesszük.
2. A húst finomlisztbe forgatjuk, és felforrósított olajon megsütjük.
3. Apróra vágjuk a fokhagymát, és 2 evőkanál olajba tesszük.
4. Meghámozzuk a krumplit, 3-4 mm vastag szeletekre vágjuk, kevés forró olajban aranybarnára sütjük. Amikor kisült, megszórjuk sültkrumpli fűszersóval.
5. A majonézes kukoricához lecsepegtetjük a kukoricát. A tojássárgájához cseppenként adjuk hozzá az olajat. Hozzákeverjük a citromlevet és a mustárt. Megsózzuk, megborsozzuk. Ezután jöhet bele a tejföl. Végül beletesszük a petrezselymet és a kukoricát. Jól összekeverjük, és hűtőbe tesszük.
6. Tálaláskor megkenjük a húst a fokhagymás péppel, megszórjuk pirospaprikával és borssal. Teszünk mellé a rósejbniből és a kukoricából is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.