Elkészítés: 1. Felszeleteljük a húst, kiklopfoljuk, megsózzuk és pár órára hűtőbe tesszük.
2. A húst finomlisztbe forgatjuk, és felforrósított olajon megsütjük.
3. Apróra vágjuk a fokhagymát, és 2 evőkanál olajba tesszük.
4. Meghámozzuk a krumplit, 3-4 mm vastag szeletekre vágjuk, kevés forró olajban aranybarnára sütjük. Amikor kisült, megszórjuk sültkrumpli fűszersóval.
5. A majonézes kukoricához lecsepegtetjük a kukoricát. A tojássárgájához cseppenként adjuk hozzá az olajat. Hozzákeverjük a citromlevet és a mustárt. Megsózzuk, megborsozzuk. Ezután jöhet bele a tejföl. Végül beletesszük a petrezselymet és a kukoricát. Jól összekeverjük, és hűtőbe tesszük.
6. Tálaláskor megkenjük a húst a fokhagymás péppel, megszórjuk pirospaprikával és borssal. Teszünk mellé a rósejbniből és a kukoricából is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.