Elkészítés: A sütőporral vegyített lisztet és a szódabikarbónát szitáld egy tálba, majd keverd hozzá a porcukrot, csipetnyi sót. Az olajat mérd ki egy kancsóba, majd add hozzá a joghurtot és a reszelt citromhéjat. A citromot vágd ketté, az egyik felét facsard ki, és a citromlevet öntsd az olajos masszához. A tojásokat üsd fel, és egy kis tálban villával verd fel, majd töltsd az olajos masszához. Dolgozd jól össze. Az olajos masszát csorgasd a lisztes tálba, keverd lazán össze, majd a gyümölcsöt is add hozzá, és finoman forgasd bele. A masszát kanalazd a sütőformákba úgy, hogy majdnem tele legyenek. Süsd 15-20 perc alatt aranysárgára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.