Elkészítés: A sütőporral vegyített lisztet és a szódabikarbónát szitáld egy tálba, majd keverd hozzá a porcukrot, csipetnyi sót. Az olajat mérd ki egy kancsóba, majd add hozzá a joghurtot és a reszelt citromhéjat. A citromot vágd ketté, az egyik felét facsard ki, és a citromlevet öntsd az olajos masszához. A tojásokat üsd fel, és egy kis tálban villával verd fel, majd töltsd az olajos masszához. Dolgozd jól össze. Az olajos masszát csorgasd a lisztes tálba, keverd lazán össze, majd a gyümölcsöt is add hozzá, és finoman forgasd bele. A masszát kanalazd a sütőformákba úgy, hogy majdnem tele legyenek. Süsd 15-20 perc alatt aranysárgára.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.