A zselatinlapokat egy kevés hideg vízbe áztatjuk, közben egy lábasban összekeverjük a tejet, a tejszínt és a cukrot. Hozzáadjuk a felhasított vaníliarúd kikapart magjait is.
A keveréket egy lábasba öntjük és felforraljuk. Lefedjük, és hagyjuk hűlni 5-10 percig. A megduzzadt zselatinlapokat kinyomkodjuk, feloldjuk a még meleg cukros tejszínben, majd belekeverjük a fél citrom kifacsart levét is.
A krémet tálkába kanalazzuk, hagyjuk teljesen kihűlni, és 2 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt vékony csíkokra vágott citromhéjjal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.