A panna cotta hozzávalóit a zselatin kivételével egy lábosba tesszük,és lassú tűzön melegíteni kezdjük.
A zselatin port egy kis tálban kevés vízzel kikeverjük,majd 1 percet hagyjuk állni.Miután a zselatin megszilárdult,mikróban pár másodperc alatt megolvasztjuk,majd hozzáadjuk a tejszínes részhez,ha az már felforrt. Csak felforraljuk,de nem főzzük a tejszínes részt. Ezt formákba töltjük,és hagyjuk teljesen kihűlni.
A málnát a cukorral, és egy kevés vízzel összeforraljuk,majd összeturmixoljuk.
A keményítőt egy kevés vízzel kikeverjük és a málnához adjuk,ezt 1-2 percig főzzük.
Kicsit várunk vele, mielőtt a megszilárdult panna cotta tetejére tesszük, nem szabad forrónak lennie a málna pürének.
Csokival megszórjuk, és készen is van a csokis-málnás panna cotta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.