A vaníliarudat hosszában felhasítjuk és belsejét kikaparjuk. A tejszínt egy kis lábosba öntjük, beleszórjuk a kikapart vaníliamagot, valamint a cukor felét, és lassú tűzön állandó keverés mellett kb. 3 percig fűzzük.
A zselatinlapot hideg vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk belőle a vizet, majd a meleg tejszínbe tesszük, és folyamatos keverés közben felolvasztjuk benne. 4 tálkát (kb. 1,25 dl-es) kikenjük vajjal és megszórjuk porcukorral. Az előkészített tálkákban elosztjuk a felfőzött tejszínt. A tálkák tetejét bevonjuk folpackkal, majd a hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen.
A málna felét és a maradék cukrot egy kis lábosba öntjük, és 5 percig főzzük, majd lehűtjük. A kész pannacottát a formából egy desszertes tányérra borítjuk, meglocsoljuk a kihűlt málnaöntettel, és a maradék málnával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.