A tejet 10 dkg cukorral és a félbevágott vaníliarúddal felforraljuk, majd beleszórjuk a búzadarát. Kb. 5 perc alatt sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, és kihűlésig időnként megkeverjük.
A málnát megtisztítjuk, 6 dkg cukorral megszórjuk, majd félretesszük. A tejszínt habbá verjük, óvatosan a kihűlt tejbegrízhez keverjük.
A tejszínes gríz 1/3 részét poharakba tesszük, a maradék krémbe pedig belekeverjük a cukrozott málna nagy részét, és a poharakban levő fehér krémre kanalazzuk. A tetején elosztjuk a félretett málnát, majd ízlés szerint tejszínhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.