Elkészítés: 1. A lisztet a munkalapra szitáljuk és mélyedést nyomunk bele, a tojást hozzáadjuk. A vajat darabokban a liszt közepébe tesszük, a cukrot és a vaníliás cukrot beleszórjuk. Az egészet sima tésztává dolgozzuk.
2. A tésztát fóliában legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
3. A tésztát a tortaforma nagyságának megfelelően kinyújtjuk. A kivajazott és morzsával megszórt formába tesszük, és a tészta peremét megemeljük.
4. A felezett barackokat lecsepegtetjük és a tésztán elrendezzük.
5. A túrókrémhez a tojásokat a cukorral és a citromaromával habosra felverjük. Először a túrót, majd az átszitált pudingport, végül a tejet keverjük hozzá.
6. A túrómasszát a tésztára terítjük, és előmelegített sütőben (elektromos sütő 180 fok, légkeverés 160 fok, gázhőfok 4.) a tortát kb. 50-60 perc alatt megsütjük. A kisült tésztát rácson hagyjzk kihűlni.
7. Díszítsük a tortát citromkarikákkal, hintsük meg porcukorral, és tálalásig tegyük hűtőszekrénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.