A szilvát hagyjuk felengedni, majd kissé lecsepegtejük. felforraljuk a bort a citrom kifacsart levével, 150 g cukorral és a fűszerekkel. Hozzáadjuk a szilvát, aztán 8-10 percig főzzük.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket pedig kemény habbá verjük. A sárgájákat habosra keverjük a tejjel, a maradék cukorral és 1 csipet sóval. Kevergetve beledolgozzuk a lisztet, majd az ásványvizet, majd hozzáforgatjuk a tojásfehérjehabot is.
Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, aztán beleöntjük a tésztamasszát. Amint a tészta alja pirulni kezd, falapáttal megfordítjuk, és négy részre vágjuk. Ezután villával falatnyi darabokra szeljük, majd az egészet aranyszínűre sütjük. Végül vörösboros szilvakompóttal, ízlés szerint porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.