Elkészítés: A tésztát forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrve lábasba tesszük, 2 dkg vajjal összekeverjük és meleg helyen tartjuk.
A hússzeleteket megveregetjük, gyengén besózzuk, lisztben megforgatjuk, és kevés zsírban mindkét oldalán hirtelen átsütjük.
Mártást készítünk, amelyhez a visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a paradicsomot. Kávéskanálnyi liszttel meghintjük, elkeverjük, 2 dl vízzel feleresztjük, felforraljuk, majd egy sütőformába öntjük. (A forma ne legyen nagyobb, mint amilyen a szeletek elhelyezéséhez szükséges!)
A kifőzött tésztára 2 egész tojást ütünk, 1 dl tejfölt keverünk hozzá, ezzel jól összevegyítjük. A hússzeletekre egyenletesen felkenjük, és a sütőformában lévő mártásba helyezzük, amit reszelt sajttal meghintünk.
Forró sütőben aranysárgára sütjük, előmelegített tálra tálaljuk. A levét kevés vízzel feleresztve, felforralva öntjük alá!
Tejfölös uborkasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.