A csengeri joghurtos kifli tésztájához a tojást felverjük, egy keveset hagyunk belőle a kiflik lekenéséhez. A lisztet, az élesztőt, joghurtot, tojást, étolajat összekeverjük és a langyos tejjel sima tésztává dagasztjuk. Fél órát pihentetjük.
A tésztát 4 cipóra osztjuk és egyenként palacsinta nagyságúra nyújtjuk. A margarint a sóval habosra keverjük, ezután megkenünk vele négy tésztalapot, majd egymásra rakjuk.
A lapot 12 cikkre vágjuk. A szélesebb felével kezdve feltekerjük, a félretett felvert tojással lekenjük őket, a tetejükre pedig reszelt sajtot szórunk. 180 fokon 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.