Előkészítés: A cseresznyét megmossuk, szárát leszedjük, és a gyümölcsöt kimagozzuk. A vaníliarudat hosszában felvágjuk, a belét kikaparjuk.
Elkészítés: A vajat 10 deka cukorral és a vanília belével (vagy a vaníliás cukorral) krémesre kikeverjük. Hozzáadjuk a túrót, a tejet, a mézet, a búzadarát, a réteslisztet, a tejfölt, a sütőport, és jól összekeverjük. Egy lapos sütőformát kizsírozunk, az aljára helyezzük a kétszersülteket, majd ráöntjük a túrómassza felét. A massza felszínén arányosan elosztjuk a cseresznyét, megszórjuk a maradék cukorral. A túrós massza másik felét simára elegyengetjük a cseresznyeréteg tetején. A hideg sütő középső rácsára helyezzük, és 180°C-ra melegítve ( gázsütő 2. ) 40 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.