Elkészítés:
1.A margarint a barnacukorral, a vaniliáscukorral és a fahéjjal felhabosítjuk, amíg a cukor feloldodik. Ezután a tojásokat egyenként hozzáadjuk és tovább habosítjuk. A lisztet az őrölt mogyoróval, a sütőporral és a reszelt narancshéjjal összekeverjük. A keveréket a margarinos krémhez adjuk.
2. A cseresznyét lecsepegtetjük, és a tésztához keverjük. Minden papírformába egy evőkanálnyit töltünk.
3.A margarint a sóval és a barnacukorral felhabosítjuk, a búzadarát, és az aprított mogyorót hozzáadjuk, összegyúrjuk, majd fél órára a mélyhűtőbe tesszük. A mélyhűtőből kivéve tésztareszelőn lereszeljük és a morzsát a papírformába lévő falatkákra szórjuk. Előmelegített sütőben, 175 fokon 25-30 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.