A lisztet és a vajat összemorzsoljuk, hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a csipet sót, a tojásokat, a sütőport és összegyúrjuk.
A tésztát felezzük, az egyikbe belegyúrjuk a kakaóport, majd mindkettő tésztabucit egyforma nagyságúra nyújtjuk, egymásra fektetjük, hosszában középen ketté vágjuk.
Szorosan úgy tekerjük fel, hogy a külső rész az egyiknél a kakaós, a másiknál a világos tészta legyen.
Pihentetjük kb. fél órát hűtőben vagy hideg helyen. Amikor a tészta már kemény kb. 1/2 cm-es szeletekre vágjuk és 160-170 fokra előmelegített, majd kissé alacsonyabb hőfokon 10-15 perc alatt megsütjük.
Gyorsan sül. Sütőből kivéve még melegen cukros vízzel megkenhetjük, így fényesebb lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.