A csiliszószban pácolt kacsamell elkészítéséhez a kacsamelleket előző este megszórjuk sóval és borssal.
A csiliszószt a mézzel összekeverjük, és alaposan bekenjük vele a kacsamellet, majd fóliával lefedjük, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük pihenni.
Másnap a kacsamelleket alufóliába tekerve kb. 170 fokon 20 perc alatt puhára pároljuk, majd levesszük róla a fóliát, és a maradék pácot a húsra öntjük.
Végül 180 fokon további 10 perc alatt készre sütjük. Főtt burgonyával és savanyúsággal (jalapenóval) tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.